מדידת זוויות – זוויות בפרוסת עוגה 2/2

מדידת זוויות – זוויות בפרוסת עוגה 2/2
  • מטרות הפעילות
    • התלמידים ילמדו.. לקפל זוויות במידות של  45ᵒ, 60ᵒ
    • התלמידים יכירו את שוקי הזווית
    • התלמידים ילמדו לבחון זוויות בגדלים של  45ᵒ, 60ᵒ

     

  • שם הדגם
  • קיפול פרוסת עוגה – מספר פרוסות ביחד יצרו את העוגה

    מספר סידורי: 3008/2

  • שם היוצר/ת
  • פול ג’קסון

    © כל הזכויות שמורות למרכז הישראלי לאוריגאמי

  • רצף מומלץ
  • מומלץ ללמד לפי הרצף המופיע באתר (הרצף על פי תכנית הלימודים). ​
    על המורה ללמד תחילה את השיעור ‘יצירת מדי זווית מנייר’ 3008/2

  • על השיעור
  • בשיעור נתמודד עם קיפול שתי זוויות חשובות ביחס ל  360° (החלקים 1/6,1/8של סיבוב שלם) נמדוד את הזוויות בעזרת שני מדי זווית מנייר שהכנו בשיעור קודם כך שנוכל למדוד את הזוויות בפרוסות העוגה שנכין.

    משך זמן פעילות מומלץ: 45 דקות

    * משך זמן הפעילות נתון לשיקול המורה, ויכול להשתנות בהתאם לגודל ואופי הכיתה.

  • ידע נדרש
  • הכרת המושג זווית ישרה, ייצוג ויזואלי של הזווית.
    מומלץ להעביר תחילה את הסדרת השיעורים עם העכבר ושיעור ליצירת מד זווית מנייר.

משוב מעמיתים

שדה חובה*

You must be logged in to post a comment.